En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak dunda yan alan illere özen vermekteyiz.

Amme Binaları: Bütün binaları, genellikle toplanmış olarak insanların bulunmuş olduğu ve müstacel gidişat tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan kesifı bir şekilde uygulanır.

Yangın kapısı montaj personellerimiz Yangın kapısı montajı teknikleri konusunda sürekli eğitimlere yayımcı tutularak teorik detayları geliştirilmekte yapılan montajlar Yangın bapsı montaj teknikleri ve denetleme eğitimi sertifikası bulunan beceri personellerimiz aracılığıyla yoklama edilmektedir.

Yangın veya acil gidiş vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdivenleri, şayan bir tasavvur ile yapım edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların müstacel durumlarda rahat kullanabilmesini esenlamalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa Yangın Kapısı Fiyatları ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân tanılamar.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Kal konusu güç kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page